Lidl Foodie Files: Smashed Potatoes

De laatste 13 jaren – eigenlijk vooral de laatste 10 – kreeg ik de kans om af en toe samen te werken met tal van mensen en merken. Meestal waren dat waardevolle ervaringen, af en toe een losse flodder. Al doende leert een mens zo keuzes te maken.

Van grijze garnalen vangen in Nederlandse wateren tot bier tappen in Montréal, of van een shift in de keuken van Comme Chez Soi draaien tot whisky proeven in Ijsland… die luttele vakantiedagen werd nuttig besteed. Dat niet alles met m’n full time job te combineren was, maakte dat ik af en toe ook van die ogenschijnlijke snoepreisjes aan me voorbij moest laten gaan.

Wou ik zeker niet aan me voorbij laten gaan, de samenwerking met LIDL eerder dit jaar. Voor de Foodie Files mocht ondergetekende in de maand juni opdraven als ‘Barbecue Master’. Met de titel van ‘Belgisch Kampioen Culinair BBQ’ op zak was die naam niet eens overroepen. Nee, aan bescheidenheid ontbreekt het voor een keertje niet.

Twee draaidagen – en bijgevolg ook vakantiedagen – zou het me kosten, maar buiten een introductiefilmpje waarin m’n boeventronie even in beeld kwam, werden er gewoon 4 receptenfilmpjes gemaakt. Met stunthanden, want de tengels van deze jongen zijn niet te verzekeren. Altijd al willen weten hoe ze die leuke filmpjes maken waarbij een gerechtje tot stand komt. En nu weet ik dat dus. Best wel fascinerend trouwens.

Verwacht nu niet onmiddellijk een overdaad aan recepten – laat staan filmpjes – hier op Coolinary. Af en toe een receptje misschien. Voorlopig zullen jullie het echter moeten doen met de filmpjes van de Foodie Files. Goed nieuws alvast dat er anno 2017 op BBQ geen seizoen meer staat. Kan perfect ook in de herfst of winter. Meer zelfs, dan is dat dubbel zo leuk! Beetje tegen een warme barbecue aanschurken, drankje in de hand. Gezellig!

Koude dagen smeken om hartverwarmende gerechtjes. Variaties op wat bij ons zo bekend is. Aardappelen bijvoorbeeld! Door dieetgoeroes allerhande verketterd tot dikmakers, allemaal goed en wel, maar een patatje op tijd en stond, dat smaakt gewoon. Zet deze ‘Smashed Potatoes’ thuis maar eens op het feestmenu want ze zijn lekkeeeurh!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s