Feasts – Sabrina Ghayour

Het zou me verbazen mocht ik de enige zijn, maar tijdens de feestperiode is het toch altijd last minute een beetje zoeken naar de juiste cadeautjes. Niets mis met een cadeaubon van die ene winkel maar eerlijk, toch een tikkeltje weinig persoonlijk, niet?

Nee, doe dan maar een mooi boek. Het juiste boek voor de juiste persoon, kan je niets verkeerd mee doen. Altijd gezellig om knus in de zetel enkele pagina’s door te bladeren, inspiratie op te doen en dingen in te plannen. Zo met Kerst en nieuwjaar voor de deur geven we jullie alvast enkele boekentips mee.

Mag de spits afbijten, het geweldige ‘Feasts’ van Sabrina Ghayour, een boek dat deze dagen als inspiratiebron dient voor zowel de Kerstdis als het geplande etentje op oudjaar. Met ‘Midden-Oosterse feestmaaltijden voor elke gelegenheid’ weet je onmiddellijk waaraan je te verwachten.

Feasts Sabrina Ghayour

Elke gelegenheid, je mag dat letterlijk nemen. Van brunches tot barbecues, alles wordt omgetoverd tot feest. Verwacht je aan rijkelijk gevulde tafels met heerlijk uitnodigend Midden–Oosters eten. Een haalbare kaart ook voor elke hobbykok, want de keuken van Sabrina – tot voor dit boek trouwens een nobele onbekende voor ondergetekende – is ongecompliceerd zonder in te boeten aan de obligatoire ‘wauw’ factor. Een boek om van te watertanden zeg maar.

Sabrina-Ghayour-Feasts-achter

Midden-Oosterse gerechten, dat betekent een overvloed aan moeilijk te vinden ingrediënten hoor ik u denken. Niets is minder waar, met dank aan het steeds uitbreidend assortiment in de lokale supermarkten en speciaalzaken. Al vraag ik me wel af waar ik in hemelsnaam Nigella –zaad kan vinden. Mijn directe lijn naar ‘La Lawson’ leverde voorlopig niets op. Helaas!

Auteur: Sabrina Ghayour
Uitgever: Good Cook B.V.
ISBN: 9789461431806
Adviesprijs: 24,95 €

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s