Bacardí Reserva Ocho – The Perfect Gift

Aah, december… Goedheiligman nummertje 1 heeft amper z’n stoomboot richting Spanje gekeerd, of die andere bebaarde mallerd in het rood parkeert zijn rendieren in het straatbeeld. Om maar te zeggen dat de 12de maand van het jaar zonder enige twijfel de pakjesperiode bij uitstek is.

Cadeautjes die het altijd goed doen onder de Kerstboom voor kindjes die tot volle wasdom zijn gekomen: geschenkmanden vol lekkers, waardebonnen van diverse pluimage en sterke drank in geschenkverpakking. Makkelijk zat, maar wel verre van origineel.

The Perfect Gift voor 35 €… een koopje als je het mij vraagt!

Van 8 tot 31 december kan je in de Antwerpse Schrijnwerkerstraat 12 terecht in de exclusieve Bacardí Reserva Ocho pop up waar slechts 1 product wordt aangeboden, ‘the perfect gift’. Er hangt een prijskaartje van een luttele 35 € aan het perfecte cadeau, en geloof me vrij, kosten noch moeite werden gespaard om ervoor te zorgen dat die prijs elke euro dubbel en dik waard is. En het begint allemaal met de fles!

Bacardi8_perfectgift_box_RanVanOngevalle_02

The Reserva Ocho

De Reserva Ocho is het paradepaardje uit de Bacardí stal, een blend samengesteld uit op eiken vaten gerijpte oude rums die, hoe kan het ook anders, allemaal minstens 8 jaar oud zijn. Het eindresultaat is een degustatierum met een volle, rijke smaak die zich zowel puur laat drinken, of als basis van een exclusieve cocktail kan dienen.

1000807_20180430230003

The Essential

Naast de Reserva Ocho kan je in deze geschenkverpakking niet 1, maar 2 stijlvolle degustatieglazen vinden, alsook twee vormen om ijsballen te maken en een boekje met cocktailrecepten. Kwestie van thuis onmiddellijk aan de slag te kunnen. Neat, on the rocks, in een cocktail… your choice.

IMG_1174

The Exclusive

Misschien ook direct even meegeven dat het woord geschenkverpakking, de houten box waarin je je fles Reserva Ocho krijgt absolute oneer aandoet. Het sluitstuk van dit fijne kistje werd immers speciaal voor de gelegenheid door niemand minder dan de fenomenale Kamagurka van een uniek werk voorzien. Er zijn 8 verschillende exemplaren beschikbaar, telkens in een beperkte oplage van 100 stuks.

Bacardi8_perfectgift_box_all

Voor de werken liet Kama zich inspireren door 8 gerenommeerde Belgische bartenders, zoals daar zijn: Didier van den Broeck (Dogma), Donald Simons (Black Smoke), Maxime Biot (Bar Zar), Jurgen Lijcops (Bar Burbure), Paul Morel, Yen Pham (Yi Chan BXL), Ran Van Ongevalle (The Artesian) en Rob Biesmans (Koks & Tales). Het resultaat is vintage Kamagurka. Het moment dus om een unieke Kama in huis te halen zonder daarvoor de bank te breken.

The Drinks

Goed om weten is dat wie na 13.00 h een aankoop doet, wordt uitgenodigd tot de Ocho degustatieruimte voor een drankje. Deze als speakeasy ingerichte bar bevindt zich achter de winkelruimte. Nog mooi nieuws, enkele van de gerenommeerde barmannen waarop Kama zijn werken baseerde, nemen plaats achter de bar.

unnamed

Op 22 december tekent Yen Pham (Yi Chan Bxl) present en is ook Kamagurka van 14u tot 16u aanwezig voor een signeersessie. Op 23 december is het vervolgens de beurt aan Donald Simons (Black Smoke), op 26 december Maxime Biot (Bar Zar), op 29 december Jurgen Lijcops (Bar Burbure) en last but not least, op 30 december Rob Biesmans (Koks & Tales). Cadeautje kopen en een fancy cocktail drinken… een gouden combinatie.

The Extra’s

Net als je dacht dat het niet meer beter kon worden, heeft Bacardí nog één troef achter de hand om jullie finaal voor hun perfect gift te winnen, een cadeaubon goed voor 2 Barcardí Ocho cocktails in één van de geselecteerde bars. Mooi meegenomen zo’n extraatje waarvan de prijs ergens tussen de 20 en 30 Euro schommelt, toch?!

The Perfect Gift

Een door Kama geïllustreerde houten giftbox, een fles Bacardí Reserva Ocho, twee glazen, twee ijsbalvormen, een receptenboekje, een aangeboden drankje in de geheime bar in de winkel en een voucher voor 2 cocktails in de deelnemende bars… ik denk dat ‘The Perfect Gift’ zijn naam niet gestolen heeft. En dan vergeet ik die retecoole totebag nog.

Bacardi8_perfectgift_box_RobBiesmans_01

The Place to be

Bacardí Reserva Ocho gift shop
Schrijnwerkersstraat 12
2000 Antwerpen

ALLE DAGEN OPEN tot 31 december 2018 van 10 tot 18.00 h (met uitzondering van 25 en 26 december). Drinks in de speakeasy worden pas geserveerd vanaf 13.00h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s